Українська розвідка повідомляє: тіла загиблих на Донбасі росіян евакуює офіцер РФ, переведений з окупованої грузинської Абхазії

Дата: 02.04.2016
Автор:
З території Донбасу, тимчасово окупованої проросійськими бойовиками,  вивозять загиблих військовослужбовців ЗС РФ.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

“На російських офіцерів по роботі з особовим складом (“замполітів”) покладається у т.ч. “почесна місія” супроводжувати до Росії тіла військовослужбовців, загиблих на тимчасово окупованих територіях Донбасу”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, встановлено, що 1 квітня майор ЗС РФ Анатолій Грєблєв особисто супроводжував черговий “вантаж 200″ – 6 загиблих військовослужбовців 3 омсбр – через колишній пункт пропуску в н.п. Успенка.

Як зазначили у розвідці, Грєблєв супроводжував “вантаж” для передачі трун загиблих родичам та проведення інструктажу щодо недопущення витоку інформації про місце та обставини загибелі.

До вторгнення на український Донбас майор Анатолій Грєблєв "трудився" на окупованій землі грузинської Абхазії

 За даними розвідки, майор ЗС РФ Грєблєв Анатолій Анатолійович перебуває на посаді “заместителя командира по работе с личным составом 3 отдельной мотострелковой бригады (Горловка, Украина) 1 АК (Донецк, Украина) Центра территориальных войск (Новочеркасск, Россия) Южного ВО ВС РФ”. 

“За документами прикриття – Іваненко. До прибуття на тимчасово окуповані території сходу України майор Греблєв перебував на посаді помічника командира по роботі з особовим складом 2 мотострілецького батальйону 7 військової бази (м.Гадаута, Абхазія) Південного ВО ЗС РФ”, – повідомили у розвідці.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру