Захист неба на півдні України буде посилено комплексами С-300

Дата: 01.04.2016
Автор:

Підрозділи зенітно-ракетних військ в Одеській і Херсонській областях будуть істотно посилені зенітними ракетними комплексами С-300 ПС.

 Як повідомили у повітряному командуванні “Південь”, їх перекинуть з центрального регіону України, передає depo.ua з посиланням на Інтерфакс-Україна.

“У нашому командуванні все готово до прийняття поповнення особовим складом, а також технікою та озброєнням. Це дозволить ВК “Південь” більш ефективно виконувати поставлені завдання по захисту повітряного простору від загрози на південному напрямку”, – сказав командир повітряного командування “Південь” Павло Зуєв.

Зенітно-ракетна система С-300 ПС призначена для оборони різних об’єктів від ударів всіх типів засобів повітряного нападу.

Цей ЗРК забезпечує ураження літаків, крилатих ракет і інших цілей, що летять зі швидкостями до 1200 м/с в зоні до 75 км по дальності на висотах від 25м до практичної стелі їх бойового застосування.

Як відомо, Росія регулярно влаштовує провокації на кордоні з Україною. 23 березня російський вертоліт Мі-8 порушив повітряний простір України в Херсонській області.

Раніше одразу три російські вертольоти здійснювали політ в безпосередній близькості від адміністративної межі півострова Крим і материкової України.

depo.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру