Українські хакери групи #FF зламали сайт маріонеткового “міністерства” бойовиків і від імені “МЗС ДНР” підтримали… відкриття офісу НАТО в Донецьку

Дата: 31.03.2016
Автор:

“Анонімна хакерська група #FF (Falcons Flame), яка раніше надала неспростовні докази участі спецпризначенця ФСВП РФ у війні на Донбасі, сьогодні, 31 березня, «відкрила очі» так званому «міністерству закордонних справ ДНР», – написав волонтер InformNapalm Роман Бурко на своїй сторінці у “Фейсбуці”, передають Патріоти України.

На офіційному сайті маріонеткового “міністерства” після його зламу українськими хакерами було опубліковано матеріали з даними і посиланнями на факти участі російських військовослужбовців у війні на Донбасі. Хакери вказали посилання на сайт проекту #Russiakills і матеріали InformNapalm.

Процитуємо невеликі уривки зі статтей, які перетворилися на позитивні меседжі з офіційних сторінок сайту т. зв. “міністерства закордонних справ” терористичної організації “ДНР”: «…МЗС ДНР рішуче підтримує позицію України і світової спільноти щодо вимоги негайного звільнення Надії Савченко. Ми вимагаємо від Російської Федерації засудити й покарати обвинувачів і суддів “Суду Кенгуру”… Також вимагаємо звільнення інших політв’язнів, яких незаконно утримують в російських в’язницях. Ми виступаємо за свободу і самовизначення всіх народів Російської Федерації!»

«…Гібридну і повзучу агресію Російської Федерації, неодноразово доведену в OSINT-розслідуваннях міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, світова спільнота мусить зупинити!…»

 «…Ми позитивно оцінюємо крок уряду України до відкриття представництва НАТО, також хочемо висловити побажання відкрити представництво НАТО і в місті Донецьку. Впевнені, що це сприятиме стабілізації ситуації на тимчасово окупованих РФ територіях України…»

Окрім того, хакери організували “підтримку” від імені фейкового “міністра ДНР” Ніконорової – проекту Постанови про розрив Україною  дипломатичних відносин з Росією. «Україні потрібні перемоги, сьогодні ми вам подаруємо одну», – написали хакери #FF у своєму Твіттері напередодні зламу. За матеріалами відеокадрів з цього злому, викладеного хакерами у відкритому доступі, InformNapalm також зробив відео, яке вже набуло популярності у соцмережах.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру