Російський спецназ “нарвався” під Авдіївкою: четверо окупантів загинуло, шестеро – поранені

Дата: 27.03.2016
Автор:

Українці достойно зустрічають атаки ворога

Під Авдіївкою внаслідок боєзіткнень загинули 4 російських військовослужбовці зі складу диверсійно-розвідувальних груп, 6 отримали важкі поранення. Про це 27 березня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

За даними ГУР, втрати зафіксовані у розвідувальних підрозділах 11 омсп та 3 омсбр 1 АК ЗС РФ, які беруть участь у бойових зіткненнях у районі н.п. Авдіївка та Горлівка. “У районі н.п. Авдіївка противник веде активну розвідку позицій сил АТО та здійснює поповнення боєкомплекту передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 5-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ”, – зазначили у розвідці.

При цьому, за даними ГУР, відмічаються факти відкритої непокори у підрозділах російських окупаційних військ 1 АК ЗС РФ, що діють у районі н.п. Авдіївка – через постійне примушення проводити небезпечні диверсійно-розвідувальні дії. “26 березня військовослужбовці розвідувального взводу 1 батальйону 3 омсбр відмовились виконувати накази командирів щодо бойового виходу у складі ДРГ”, – зазначили у ГУР. Вогневий вплив на підрозділи сил АТО зберігається, протягом доби зафіксовано 44 обстріли позицій ЗСУ, найбільша кількість обстрілів відмічена на Слов’янському та Донецькому напрямках.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру