На радіо «FM Галичина» – патріотичний флешмоб, присвячений рідній мові

Дата: 16.03.2016
Автор:

За час флешмобу «Моя мова – моя гордість» на радіо «FM Галичина» умови акції виконало вже багато слухачів файного радіо, які записали на відео вірш про мову і надіслали його на пошту «FM Галичина». Свої відеороботи слухачі записували на тлі історичних пам’яток не лише України, а й Польщі, Чехії, Сполучених Штатів Америки.

До флешмобу доєдналися зірки українського шоу-бізнесу, зокрема Назар Савко, Ірина Доля, Ліля Ваврін, студія «МАГАРИЧ», Віктор Винник та ін. Також вірші читали військові повітряного командування «Захід». Найстарша учасниця флешмобу – пані Єва, якій 92 роки і нині вона проживає у Флориді (США).

Флешмоб, який «FM Галичина» започаткувала до Дня рідної мови, триватиме до 19 березня. Слухачі файного радіо можуть прочитати уривок вірша українського поета про рідну мову на тлі архітектурної пам’ятки, зняти це на відео до 30 секунд та відправити на пошту radiofmgalychyna@gmail.com. Ще одна умова флешмобу – вказати трьох осіб, які також мають узяти участь в акції.

П’ять найкреативніших авторів відео отримають від головного партнера – мережі магазинів «Рукавичка» – подарункові сертифікати на покупки. Також 20 учасників отримують патріотичні футболки від виробника сучасного національного одягу Етно-сіті! А туристична фірма «Навколо світу» обере щасливця, який вирушить у «Кам’янець-Подільський круїз». Подробиці акції та відео шукайте на сайті: galychyna.fm.

Довідка. «FM Галичина» − найбільша західноукраїнська регіональна мережа. «FM Галичина» розпочала мовленняв ефірі наприкінці 2010 року. На сьогодні радіомережа охоплює 15 частот: Рівне 89, 5 FM; Львів 89,7 FM; Луцьк 89,8 FM; Тернопіль 102,3 FM; Славське 102,6 FM; Старий Самбір 102,7 FM; Борислав 102,9 FM; Червоноград 103,0 FM; Радехів 103,6 FM; Перемишляни 105,1 FM; Турка 105,9 FM; Шацьк 106,7 FM; Броди 107,5 FM; Новий Розділ 107,6 FM; Стрий 107,9 FM.

Слухацька аудиторія «FM Галичина» – віком 25–55 років. Щодо музичного формату, то в ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі – понад 2,5 млн слухачів.

http://www.gazeta.lviv.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру