Росіянку Столярову не тільки звільнили з “Інтера”, а й видворили з України

Дата: 24.02.2016
Автор:

Російська журналістка Марія Столярова отримала «квиток в один бік» та під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави.

 Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Перед цим співробітники СБУ провели слідчі дії зі Столяровою. Їх цікавили брудні виловлювання росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні.

Також у них були питання стосовно її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та щодо її ймовірної участі у терористичних організаціях ДНР/ЛНР. «Здійснюється системний аналіз та вивчення її дописів у соціальних мережах, що можуть містити ознаки антиукраїнської пропаганди. У подальшому будуть надана відповідна оцінка». – йдеться у повідомленні.

СБУ було прийнято рішення – скоротити термін перебування на території України вищезазначеної громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України. З тих же підстав їй заборонено в’їзд до нашої країни терміном на п’ять років.

Як відомо, Столярова опинилась у центрі скандалу після того, як вилаялася під час включення з Майдану, де відбувалося вшанування героїв Небесної сотні.

Після цього Нацрада телерадіо та СБУ заявили, що проведуть перевірку заяв Столярової, яка, крім того, зробила в соцмережах низку одіозних заяв.

Після скандалу в прямому ефірі каналу «Інтер» креативного продюсера Марію Столярову звільнили з «Подробностей недели».

Київські журналісти жартують: для “Подробностєй” вже готова найкраща новина тижня: те, що їхню Столярову в Україні не бачитимем як мінімум 5 років!

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру