У “Азові” учасників фейкового “Майдану-3″ назвали провокаторами, а для Москви – “корисними ідіотами”

Дата: 22.02.2016
Автор:

 У батальйоні “Азов” активістів так званих “Революційних правих сил” (РПС), які спробували організувати в Києві “Майдан-3″, назвали “корисними ідіотами”. Про це свідчить повідомлення на сайті батальйону в мережі ВКонтакте, інформують Патріоти України.

В “Азові” вважають, що все, що відбувається на Майдані в день Героїв Небесної Сотні було продуманою провокацією проти України.

“Саме в ці дні антиукраїнські сили спробували здійснити реванш. Лідер більшовицької Росії Володимир Ленін називав подібних революціонерів “корисними ідіотами”. Нерозуміння картини світової політики в цілому дає результат сліпоти на місцевому рівні”, – вважають в батальйоні.

“У той же час залишаються відкритими питання, пов’язані із затягуванням розслідувань розстрілів Майдану, неефективністю боротьби з корупцією – і все це на тлі загальнодержавного економічного занепаду. Тому розрахунок влаштувати третій Майдан і справді мав благодатний грунт.

На щастя, наше суспільство давно навчилося розрізняти фальш, тим більше, коли народними трибунами стають недавні проросійські активісти. Хоча, проплачена картинка вже з’явилася у російського споживача. Разом з нею – чергова легітимізація будь-якої дії по відношенню до нашої “неспокійної країни і її незаконної влади”, – додають в “Азові”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру