“Правий сектор” відмежувався від дій так званих “РПС” у Києві

Дата: 22.02.2016
Автор:

“Правий сектор” не має стосунку до діяльності так званих РПС. Про це йдеться у заяві “Правого сектору”, що розміщена на сайті руху, передають Патріоти України.

У зв’язку з великою кількістю повідомлень про те, що активісти НВР “Правий сектор” брали участь у подіях на Майдані 20-21 лютого 2016 р., виникла необхідність внести ясність щодо позиції нашого руху з цього приводу.

НВР ПС завжди і послідовно відстоює ідею національної революції як єдиної можливості здобуття УССД. Так само ми вважаємо неприпустимим те, що російські торгові та економічні представництва продовжують працювати в Україні в умовах відвертої військової агресії РФ на Донбасі.

Однак дії організаторів “нового Майдану виглядають як спроба дискредитувати націоналістичний рух та саму ідею національної революції. Революція означає повну зміну існуючої системи, а не оновлення її, як вимагають лідери РПС.

Перш за все кидається в очі, що РПС старанно намагається переконати суспільство у тому, що за акцією стоїть саме “Правий сектор”. Тиждень тому РПС практично одночасно з конференцією НВР ПС провівів свою фейкову конференцію, де обирав “провід “Правого сектору” та “провідника”. І для початку “третього Майдану” РПС не випадково обрав той самий день, в який НВР ПС разом з побратимами проводив акцію на Інститутській.

Окремо слід сказати, що усі ці події (і “конференцію” РПС, і “третій Майдан”) активно висвітлює 17 канал, відомий своїми сепаратистськими та антиукраїнськими позиціями. Не дивно, що новини про події у Києві активно висвітлюються і російською пропагандою, яка несподівано і незбагненно полюбила “третій Майдан”. З огляду на це, ми хочемо вкотре підкреслити: НВР “Правий сектор” не має стосунку ані до РПС, ані до дій, які цей рух вчиняє.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру