Українські хакери атакували 139 сайтів з російською пропагандою та отримали дані “розвідки МДБ ДНР”

Дата: 12.02.2016
Автор:
Українські кібер-війська захопили контроль над серверною інфраструктурою “ДНР”, отримавши більше 400 ГБ даних. Про це повідомив один із засновників Кібер-військ України Євген Докукін на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, кібер-війська отримали дані “розвідки МДБ ДНР”, виявивши дані з багатьма картами міста Запоріжжя з позначками промислових та інших об’єктів (дивіться на фото). “Терористи проводили активну розвідку Запоріжжя, можливо з метою терактів. Таким чином захопленням цих даних і залученням до них уваги ми запобігли можливим терактам”, – повідомив Докукін.

Засновник кібер-військ відзначив, що з грудня він передавав своїм людям в СБУ нові 400 ГБ даних “ДНР”. “Але вони досі не виявили цікавості до них. Тому я нагадую їм про це. Хакери – це еліта українських кібер-військ”, – написав Євген.

Також він повідомив, що українські кібер-війська заблокували такі сайти терористів:

- Без-вісті.рф, white-book.info, dnrpress.ru, bratstvo-lg.ru, ungu.org, rv.org.ru, cik-lnr.info, cikdnr.ru, pravdatoday.info, voicedonbass.ru , bne.su, lvs-global.ru, slemtt.myjino.ru, molotpravdu .com, новорус.рф, novorossia.co, novorossia.tv, nol.su, dnrepublic.info, ukrnovosti. info, donetsk-gov.su, k61.donetsk.ua, ntribunal.mcdir.ru, narodtrebunal.tk, ntribunal.su, naspravdi.info, europeanfront.info, batalyonmoskva.ru.

- На деякий час блокувалися сайти rv.org.ru і svodki .com.

“Ми закрили 6 сайтів в червні, 7 сайтів в липні, 16 сайтів в серпні, 5 сайтів у вересні, 3 сайта у жовтні, 3 сайта у листопаді, 3 сайта у грудні, 10 сайтів в січні, 12 сайтів в лютому, 6 сайтів в березні, 7 сайтів в квітні, 6 сайтів в травні, 5 сайтів в червні, 4 сайта у липні, 4 сайта у серпні, 4 сайта у вересні, 1 в жовтні, 4 сайта у листопаді, 2 сайта у грудні. Операція “Відплата” триває. Сьогодні лежали 139 сайтів терористів. DDoS атаки – це артилерія українських кібер-військ, яка працює і вдень, і вночі”, – зазначив Докукін.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру