За ненависть до України позбавлятимуть громадянства

Дата: 10.02.2016
Автор:

Уповноважений президента по мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі і представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Гepaщeнкo заявила, що українська влада вивчає міжнародний досвід позбавлення громадянства за тероризм і ненависть до України. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Вона прокоментувала новину про те, що нижня палата французького парламенту проголосувала за конституційні зміни, які дозволять позбавляти французького громадянства осіб, засуджених за тероризм.

“До речі, ми вивчаємо різний міжнародний досвід. Не лише досвід амністій( яка в усіх країнах проводилася тільки після припинення бойових дій, роззброєння і індивідуально, а не до всіх скопом, до речі). Ми вивчаємо й досвід позбавлення громадянства за тероризм і ненависть до своєї країни.” – написала Геращенко.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко відповів на петицію відносно позбавлення українського громадянства за сепаратистські вислови або дії. Він повідомив, що на даний момент немає правових підстав для позбавлення громадянства за здійснення посягання на територіальну цілісність і нeдоторканніcть України, але Кабінету міністрів України буде запропоновано пропрацювати підняті в електронній петиції питання з врахуванням світового досвіду.

www.patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру