Загиблий спецпідрозділ бойовиків “Троя” звинуватив наостанок керівництво “ДНР” у злочинах

Дата: 30.01.2016
Автор:

Після 30 днів облоги підрозділам «Міноборони ДНР» вдалося знищити своїх союзників у війні проти України – роту розвідки «Троя». Наказ на штурм віддав «міністр» оборони “ДНР” Кононов при безпосередньому схваленні ватажка «ДНР» Захарченка. Про це йдеться в офіційній заяві штабу ОСпН «Троя», новину передають Патріоти України.

«Після 30 днів облоги, рота розвідки знищена переважаючими силами противника у складі підрозділів МО “ДНР”. Точних даних про кількість убитих і поранених, а так само взятих в полон і їх місце перебування на даний момент невідомо», – йдеться в повідомленні. За словами представників загону, наказ на штурм був відданий так званим «міністром оборони» «ДНР» Кононовим при безпосередньому схваленні глави «республіки» Захарченка.

«Своїми діями керівництво Республіки і командування ЗС “ДНР” фактично підтвердило своє небажання наведення порядку в Республіці, усунення злочинних схем та ліквідації діючої системи «мертві душі». Фактично керівництво Республіки і Міністерства оборони ДНР, руками підконтрольних їм сил, знищило бойовий підрозділ, який воював півтора року на передовій, що складається з власних земляків і добровольців із Росії, тим самим продемонструвавши всьому суспільству Росії і Донбасу свою злочинну сутність і готовність ціною людських життів, захищати свої злочинні інтереси», – зазначили «троянці».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру