В армії щезають “аватари” і зростає престижність служби

Дата: 21.01.2016
Автор:

Українським воїнам підняли зарплати. Тепер навіть у ППД простий стрілець-контрактник ЗСУ буде отримувати близько 7000. Такий же рядовий стрілець в АТО – порядку 10 000 (близько $ 400). Про це пише в Facebook журналіст Петро Шуклінов, інформують Патріоти України.

“Далі – більше: командир відділення – 8, взводу – 9,5, комроти – 11, комбат – 13, комбриг – 16. якщо в АТО, то плюс 3-4 тисячі зверху.

Хлопці з різних напрямків на Донбасі, де вже прийшли нові зарплати, пишуть про те, що “морально всі почуваються на висоті” і “настрій просто відмінний”.

Але це не все. З’явилися шалені штрафи для «аватарів» (так в армії називають любителів випити – ред.). Напився – штраф дорівнює майже всьому грошовому забезпеченню за місяць. Пити вже стали менше, кажуть бійці, скоро пияцтво зведеться до мінімуму – ніхто не хоче втрачати такі гроші, а з часом доведеться вводити конкурс в армію і “аватари” зникнуть як клас.

Головне: солдатам тепер можна воювати і не переживати про сім’ю: гроші є, нарешті країна знайшла сили заплатити своїм захисникам нормальні гроші. Поступово прийдемо до того, що військовослужбовець буде найпрестижнішою роботою, за яку не тільки поважають, а ще й добре платять. Давно пора!” – пише Петро Шуклінов.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру