Бойовики масово залишають незаконні збройні формування

Дата: 04.01.2016
Автор:

Бойовики самовільно залишають лави проросійських незаконних збройних формувань. Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передають Патріоти України.

У бандформуваннях російсько-терористичних військ стрімко зростає невдоволення умовами проходження “служби”. За даними розвідки, останнім часом найманці все частіше скаржаться на незадовільні соціально-побутові умови, погане речове та продовольче забезпечення, нестабільні виплати обіцяних грошових винагород за злочини проти України, а також відверто байдуже ставлення до них ватажків НЗФ, які призначаються та куруються спецслужбами РФ.

У штабі АТО наголосили, що деякі “командири” банформувань є кадровими військовослужбовцями регулярної російської армії. “Так, лише з початку 2016 року в одній з озброєних банд неіснуючих республік, яка гучно називається “11-й окремий мотострілецький полк” так званої армії “ДНР” та дислокується на території зруйнованого Донецького аеропорту, вже обліковано близько 15 випадків дезертирства”, – йдеться у повідомленні.

У прес-центрі АТО зазначили, що з кожним днем ця цифра стрімко зростає, а подібні випадки є системними й трапляються практично у всіх “підрозділах” терористів. “Лави загарбників полишають не лише одурені російською пропагандою громадяни України, які взяли в руки зброю в ім’я абсурдних ідей “русского мира”, але й росіяни, що чинять злочини на українській землі на замовлення та за гроші влади Російської Федерації”, – підкреслюється в повідомленні.

У штабі АТО додали, що такий стан справ у ворожому стані, у поєднанні з фактами тотальних чисток серед його ватажків, все більше спростовує заяви одного з очільників терористичного руху на Донбасі Олександра Захарченка про непереможність та професійність “армії ДНР”. “Окрім того, це беззаперечно нівелює поширені російськими пропагандистами чутки про блискавичне економічне та соціальне зростання рівня життя на тимчасово окупованих територіях українського Донбасу”, – підсумували в прес-центрі.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру