Військова співпраця із Заходом: офіційно дозволено допуск Збройних сил США і НАТО в Україну

Дата: 28.12.2015
Автор:

Фото УНІАН (http://photo.unian.net)

Президент затвердив План проведення багатонаціональних військових навчань у 2016 році.

Під час військових навчань “Сі Бриз-2015″ Президент Петро Порошенко підписав указ, яким затвердив План проведення багатонаціональних військових навчань у 2016 році, а також закон “Про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2016 році для участі у багатонаціональних навчаннях”.

Зокрема, документи передбачають проведення на території України багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних сил України та допуску підрозділів збройних сил інших держав для участі у цьому заході. Крім того, українські військові братимуть участь у подібних навчаннях за кордоном.

“На територію України для участі у заходах підготовки у рамках військового співробітництва буде допущено підрозділи Збройних сил Сполучених Штатів Америки, інших держав-членів НАТО та держав-учасниць програми “Партнерство заради миру” з відповідним озброєнням і військовою технікою. Проведення навчань підвищить ефективність виконання національних програм щодо підготовки ЗСУ до виконання покладених на них завдань з оборони держави та реалізації міжнародних зобов’язань України, зокрема щодо участі в міжнародних операціях з підтримання миру та безпеки”, – ідеться в повідомленні прес-служби глави держави.

 http://tsn.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру