Напруга: біля бурової установки у Чорному морі – прикордонні кораблі України та Росії

Дата: 16.12.2015
Автор:

Росіяни відмовляються пояснювати, навіщо будують бурову платформу на українській території. Замість цього вони пригнали ще один корабель, щоб охороняти самопідйомну плавучу бурову установку “Таврида”, яка належить “Чорноморнафтогазу”. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Кримінформ.

Україна направила корабель Держприкордонслужби до “Тавриди” для отримання інформації про мету знаходження російської СПБУ в цьому районі. Проте капітан СПБУ заявив, що українська сторона не має повноважень на запит подібного роду, та інформацію не надав. Пізніше корабель Держприкордонслужби України попрямував на об’єкти “Чорноморнафтогазу”, що знаходяться на Голіцинському газоконденсатному родовищі, де провів фото- і відеозйомку.

Нібито для забезпечення безпеки “Тавриди” в район Одеського та Голіцинського родовищ був направлений прикордонний сторожовий корабель 2 рангу “Аметист” Прикордонного управління ФСБ Росії по окупованому Криму,  росіяни заявляють, що виявили там два військових кораблі ВМС України. Росіяни продовжують патрулювати район.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру