У тренувальних таборах Хмельницька з найкращих воїнів АТО готують суперсолдатів українського спецназу

Дата: 27.11.2015
Автор:

У тренувальних таборах у Хмельницькому за спеціальною програмою готують спецназ. 

За словами командира підрозділу, заняття проводяться за новою методикою, яка розроблена з власного досвіду ведення бойових дій українським спецназом. Зокрема, бійці приділяють увагу точковому вогню на коротких дистанціях, і знанню можливостей зброї.

“Як показує досвід, у нашій роботі дуже важливо навчитися швидко відкривати точний вогонь на короткій дистанції. Крім того, військовослужбовець повинен добре вивчити свою штатну зброю і знати, на що вона здатна”, – зазначають у штабі.

Повідомляється, що обличчя бійців не відомі більшості українців, але всі ці військові вже брали участь у боях на Донбасі.

“Обличчя цих воїнів невідомі більшості українців, проте їх заслуги перед Батьківщиною неможливо описати кількома рядками. З першого дня “неоголошеної війни” війська спеціального призначення Збройних Сил України брали участь у багатьох бойових операціях, з боями пройшли всі “гарячі точки” Донбасу, – зазначають в штабі АТО.

На опублікованих штабом фотографіях, розвідники в повній амуніції виконували базові вправи з ведення вогню з різних положень: стоячи, з коліна, лежачи, в ході раптових вогневих контактів з лівого і правого флангів.

Разом з вогневою підготовкою, спецназівці відпрацьовували тактичні групові елементи: стрілянину у парах , а також у складі четвірок. При цьому діяти треба було, як єдиний механізм.

“Як правило, ми працюємо у відриві від основних сил, тому розраховуємо тільки на себе. Навички, набуті на тренуваннях, вже неодноразово дозволяли нам виконати важливі бойові завдання і повернутися живими”, – пояснює мету тренувань командир спецназу.

www.patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру