Сепаратистів позбавляють видовищ: СБУ впритул зайнялася “технарями” телеканалу “Новороссия ТВ”

Дата: 24.11.2015
Автор:

 

"Новороссия" - улюблене видовище сепаратистів. Було...

З ранку 24 листопада працівники Служби безпеки України у Києві проводять обшуки у приміщеннях, із яких надавали технічну підтримку телеканалу “Новороссия ТВ” через інтернет.

Про це повідомляє речниця СБУ Олена Гітлянська у Facebook.

«Сьогодні вранці у Києві співробітники Служби безпеки України почали слідчі дії щодо осіб, які підозрюються у технічному сприянні трансляції телеканалу терористів “Новороссия ТВ” через мережу Інтернет, – пише речниця Служби Безпеки. – У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (сприяння діяльності терористичної організації) відбуваються обшуки у приміщеннях, з яких здійснювалась техпідтримка поширення «російського агітпрому».

Саме цей канал у кращих “геббельсівських” традиціях поширює найбільш “брудні” сюжети, замовлені кремлівською пропагандою та фактично став складовою “інформаційної війни”, розв’язаної російськими агресорами проти України.

“Новороссия ТВ” поширював відео катувань українських військових. Це він, хочу нагадати, транслював зрежесований “парад українських військовополонених” – черговий доказ злочинів проти людяності російсько-терористичних угруповань.
Люди, які допомагали виводити в ефір інтерв’ю з ватажками терориститів, сприяли появі в інформпросторі більшості брехливих новин про Україну, фактично є гіршими за терористів, що тримають зброю в руках».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру