Майор російської армії, засуджений до 14 років української тюрми, просить про помилування

Дата: 17.11.2015
Автор:

Майор Старков з реальної РФ у момент затримання мав "документи" на вигадане прізвище Овсянніков - від вигаданої "ДНР"

Майор РФ Владімір Старков, засудженого в Україні до 14 років ув’язнення, написав заяву на помилування. Про це повідомляють джерела hromadske.tv.

«Він спочатку написав апеляцію, але потім від неї відмовився. Він написав прохання про помилування, його розглядала комісія, рішення поки невідомо. У СІЗО поки чекають, якщо буде акт президента – будуть виконувати, якщо ні – зроблять запит на етапування в колонію», – повідомило джерело.

При цьому в ГПУ не виключають, що Старкова можна обміняти, якщо буде гідна заміна на обмін, а обміняти його згодні, бо він нікого не вбивав.

Радник голови СБУ Юрій Тандіт вже заявляв hromadske.tv, що затриманого українськими прикордонниками на Донеччині російського майора Владіміра Старко можуть обміняти на українських полонених.

25 вересня Дзержинський районний суд Донецької області виніс вирок у справі російського громадянина Владіміра Старкова. Його засуджено за п’ятьма статтями.

26 липня в СБУ повідомили, що на контрольному посту «Березове» у Донецькій області затримано вантажівку з боєприпасами та двома особами у формі без розпізнавальних знаків.

Одним із них виявився кадровий офіцер ЗС РФ майор Старков Владімір Олександрович, 1978 року народження, уродженець Хабаровського краю.

Старков у звернувся до президента Росії Владіміра Путіна і просить визнати в ньому офіцера російської армії.

hromadske.tv

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру