Ворожі ДРГ на Донбасі підриваються на власних мінах і розтяжках

Дата: 16.11.2015
Автор:

Українці не проти, коли ворог спрощує їм "роботу" у зоні АТО

Російсько-терористичні війська зазвичай висуваються на нейтральну смугу, відкривають вогонь і відходять під прикриттям мінометів, АГС чи БМП.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“Бойовики зазвичай діють групами до 30 осіб (у більшості випадків розбиваються на підгрупи – вогневу, прикриття, спостереження, відволікання уваги і т.д., залежно від мети і завдань, але можуть діяти і одним підрозділом).

У ході такого роду провокацій противник найчастіше демонструє вкрай низький рівень взаємодії. Іноді вогневі засоби “прикриття” запізнюються з відкриттям вогню, часто терористи поводяться відверто непрофесійно – створюють шум, не дотримуються вимоги скритності пересування і заняття позицій, відкривають неузгоджено вогонь або ведуть його безладно і неприцільно.

На кількох ділянках (район н. п. Щастя та Станиця Луганська, на Приморському напрямку) зафіксовані випадки підриву бойовиків на власних мінах і розтяжках”, – написав Тимчук.

Експерт зазначив, що такий низький рівень підготовки характерний для підрозділів російських найманців, що прибувають в ході ротації з території РФ, а також для груп місцевих бойовиків, нещодавно “мобілізованих”.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру