У Черкасах патріотів згуртовувала “Школа молодого націоналіста”

Дата: 09.11.2015
Автор:

7 – 8 листопада у Черкасах відбувся дводенний захід «Школа Молодого Націоналіста».

Для учасників «Школи Молодого Націоналіста» відбулись курси цікавих та корисних лекцій на тему українського націоналізму, історії УНР, ОУН-УПА та Холодноярської республіки. Також молодь навчали ораторського мистецтва та розповідали про те, як стати лідером. Присутні випробували себе у ролі організаторів таборів, фестивалів та акцій і дізналися про важливість співпраці зі ЗМІ.

Метою заходу було згуртувати людей, які хочуть долучитися до націоналістичного руху, але не знають, чим можуть займатись, перебуваючи не на фронті, а у своїх містах.

«Зараз відчувається гостра нестача саме націоналістично спрямованої молоді. Більше того, не всі й правильно розуміють що таке «націоналізм». В цьому наша проблема, а отже й завдання. Потрібно донести до людей правдиву суть цього поняття, а вже тоді можемо говорити про виховання нового, націоналістичного покоління», – зазначає Наталія Шум’янко.

Лекторами тренінгів стали громадські діячі Черкас: історик Ярослав Нищик, журналістка Людмила Коваленко, пластун Павло Педько та учасники місцевого осередку організації Анжела Пономаренко та Наталія Шум’янко. Також лекції провели нинішній голова руху Богдан Бальбуза та попередня очільниця, а нині боєць АТО Майя Москвич.

Так, за два дні «Школу Молодого Націоналіста» відвідало близько трьох десятків патріотично налаштованих черкащан. Ініціатором заходу виступив Черкаський осередок Всеукраїнського молодіжного руху «Національний Альянс».

www.procherk.info

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру