Козаки повертаються: легендарний український мультсеріал отримає продовження

Дата: 05.11.2015
Автор:

Козаки з легендарного мультфільму повертаються... Малюнок Олексія Бондаренка

Найбільший в Україні легальний відеосервіс Megogo вирішив зайнятися виробництвом власного контенту. Так він спробує випередити не тільки конкурентів, а й піратів. Першим продуктом стане продовження мультсеріалу про пригоди козаків. Про це повідомляє РБК-Україна.

Відеосервіс Megogo домовився зі студією “Укранімафільм” про спільне виробництво мультиплікаційного серіалу “Козаки”. Megogo забезпечить фінансову підтримку проекту, а студія Baraban, створена на базі “Укранімафільму”, займеться безпосередньо виробництвом. Партнером проекту стала група “1+1 медіа”. Як розповів директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков, новий сезон мультсеріалу буде готовий до літа наступного року, як раз до фіналу чемпіонату Євро-2016.

У сюжеті мультсеріалу також буде обіграна тема футболу. У кожній із серій козаки будуть грати у футбол в новій країні. Мультсеріал розрахований на дітей і дорослих, які добре пам’ятають “Козаків” з дитинства. Суму інвестицій у виробництво Megogo не розкриває. Але, за оцінками учасників ринку, хвилина української анімації може коштувати в середньому близько 1 тис. євро.

“Козаки. Футбол” – це початок довгострокової стратегії Megogo з виробництва власного контенту. Зараз керівництво відеосервісу веде переговори з низкою компаній про зйомку розважальних, гумористичних і пізнавальних програм для молоді. “Ми проаналізували український ринок і дійшли висновку, що існує дефіцит контенту для дітей та молоді, а попит на подібний контент є”, – пояснив Шестаков. В перспективі власний контент можна буде продавати телеканалам. Але, в першу чергу, Megogo зможе запропонувати його своїм глядачам на ексклюзивних правах. І, що важливо, раніше, ніж це зроблять пірати. Шестаков також розповів, що власним контентом буде легше керувати. “Ми зможемо контролювати його поширення”, – зазначив він. В якості пілота вибрали анімаційний багатосерійний фільм, оскільки у цього формату хороші рекламні перспективи. За спостереженнями представників Megogo, частота перегляду дитячого контенту вища, аніж інших його напрямів.

http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру