На спільному українсько-польському підприємстві вироблятимуть бойові дрони, які не поступатимуться за якістю американським

Дата: 03.10.2015
Автор:

Українські зброярі створять ударний дрон, який зрівняється з американськими і камуфляж-невидимку, здатний приховати бронетехніку.

Про плани оборонки України “Обозревателю” розповів Артур Херувімов, заступник гендиректора з розвитку “Укроборонпрому”.
“Кожен день у нас проходили зустрічі з нашими західними партнерами. У підсумку було підписано кілька знакових меморандумів, в тому числі між “Антоновим” і “СБ-електроніка” з Польщі про створення ударного безпілотника на базі українського літака – говорить Херувімов.Ця машина, з розмахом крил в 14 метрів, вчиненого іншого рівня, здатна самостійно знаходити і знищувати цілі. Найбільш відомі дрони в цьому класі – американські MQ-1 Predator і MQ-9 Reaper .Проект забезпечить значне підвищення боєздатності всієї армії. А враховуючи співпрацю з поляками, він відкриває величезний ринок країн, які купують озброєння західного стандарту. За рахунок таких контрактів ми зможемо модернізувати наше виробництво і направити всі зусилля на підвищення боєготовності України.

Ми розширюємо співпрацю з усіма західними партнерами, у тому числі і з Польщею. Крім дронів, ми запускаємо спільне підприємство з польською компанією “Любава SA”. Суть проекту – створення в Україні виробництва сучасних засобів маскування, який можуть приховати будь-який танк, БМП, БТР, будь-яку іншу машину або об’єкт в тепловізійному і радіо діапазоні. Так звана мультиспектрального сітка. Крім того, спільне підприємства буде виробляти бронежилети і каски”.

www.obozrevatel.com

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру