У схованках потягу сполученням “Київ-Москва” оперативники СБУ вилучили мішок бурштину, 30 кг ювелірних виробів і військове обладнання

Дата: 30.09.2015
Автор:

СБУ передає "пламєнний прівєт" Москві, яка не дочекалася контрабанду з України)

Працівники Служби безпеки України вилучили з вагонів потягу “Київ – Москва” 100 кілограмів бурштину та військове обладнання.

Як повідомляє прес-центр СБУ, перевірку здійснили в депо “Київ-Пасажирський”.

“Під час огляду правоохоронці виявили схованки у нішах вагонів потягу. Співробітники спецслужби вилучили з них шість мішків бурштину вагою 100 кілограмів, два комплекти обладнання для керування військовими та цивільними літаками вартістю понад 100 тисяч доларів США, майже 30 кілограмів золотих і срібних ювелірних виробів та запасні частини до побутової техніки”, – інформує відомство.

Встановлюють осіб, у тому числі серед членів бригади потягу, причетних до організації контрабандного каналу, зазначає СБУ. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, за результатом яких буде прийнято рішення щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю) Кримінального кодексу України.

www.pravda.com.ua
.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру