Екс-лідер сепаратистів Пургін заявляє: в “маладой рєспублікє ДНР” назріває внутрішня громадянська війна

Дата: 30.09.2015
Автор:

Екс-голова так званої народної ради” “ДНР” Андрій Пургін розповів про те, що чекає на “молоду республіку” в найближчому майбутньому. 

Своїми міркуваннями він поділився на прес-конференції, проведеній по скайпу. Про це повідомляють “Патріоти України” з посиланням на “Диалог”.

“Знаєте, є такий вислів: помилка гірша за зраду. У “ДНР” почали відходити від людей і з’явилося загравання з народом. Треба ж розуміти: у нас війна, у людей на руках багато зброї, і це при тому, що з гуманітарною допомогою у нас сутужно. Треба розуміти, що це початок громадянської війни”, – повідомив Пургін.

Також Пургін розповів про проблеми поглядів і спрямованості терористів. “Сьогодні ми маємо справу з величезною помилкою. Вона полягає в тому, що якісь фінансові нагальні інтереси (переміщення вугілля, енергії тощо), яких вистачить лише на півроку-рік, ставляться на перше місце, а фундамент, ідеологія, ідея, які повинні йти від покоління до покоління, перетворюються у ніщо. Тобто зараз, в гонитві за фінансами, не думають про настрій і внутрішній світ народу”, – обурюється він.

 http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру