Хороше чтиво для патріотів: у Черкасах – книжкові новинки!

Дата: 24.09.2015
Автор:

У  Черкасах протягом місяця вийшли друком чотири книги на «гарячі» теми сьогодення.

Книга «100 днів полону або позивний 911», написана волонтером Валерієм Макеєвим, детально розповідає про рівно сто днів, проведених автором книги в полоні у сепаратистів. Це вже друге, доповнене видання цієї книги.

Книга «Генерал Момот: наш МІФ» написана журналістом Андрієм Кравцем, який неодноразово бував у зоні АТО і готував спецвипуски газет, присвячені українським підрозділам на Донбасі. Книга – про реальні, часом з відтінком містики, подробиці життя і подвигу генерала-прикордонника Ігора Момота, геройськи загиблого на Луганщині.

«Цитати Сходу» – це збірка спогадів про АТО волонтерів, воїнів, переселенців і військових журналістів, які досі публікувалися лише в Інтернеті. Спогади зібрані й упорядковані Сергієм Могилком.

Найновіше видання – «Русь не Росія», упорядковане Євгеном Козаком, розвінчує російські імперські міфи і розкриває витоки сучасної агресії Кремля проти України.

На відміну від вищеназваних книг, презентація цього видання в Черкасах ще тільки планується – на 22 жовтня, в «Укропі» (не плутати Перший Клуб Патріотів з однойменною політичною партією!)

Петро ДОБРО

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру