Кінець “Новороссіі”: бойовики вважають, що Росія їх “зливає”

Дата: 22.09.2015
Автор:

Рішення Росії вивести з Донбасу деякі підрозділи регулярних російських військ для подальшого перекидання в Сирію стало причиною для паніки в Донецькій і Луганській “народних республіках”.

Про це у вівторок, 22 вересня, повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук, інформують “Патріоти України”.

“Наказ Генштабу ЗС РФ на виведення в РФ з Донбасу деяких підрозділів регулярних російських військ і окремих найбільш боєздатних формувань російських найманців для подальшого перекидання в Сирію став причиною для паніки в “ДНР” і “ЛНР”, – написав Тимчук. За його словами, керівництво місцевих терористів вважає, що Москва відмовляється від планів подальшої ескалації конфлікту на Донбасі і кидає бойовиків напризволяще.

“Паніку підсилюють чутки про підготовку посилення прикордонними військами ФСБ охорони держкордону РФ з Україною на ділянках, що межують з окупованими районами, для запобігання потрапляння на територію Росії “небажаних елементів” з числа власних найманців і місцевих бойовиків”, – уточнив Дмитро Тимчук.

 http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру