Розпочалося блокування окупованого Криму

Дата: 20.09.2015
Автор:

У окупантів Криму - серйозні проблеми... Фото Айдера Муждабаєва.

Кримські татари та громадські активісти почали блокувати пункт пропуску Чонгар на адмінкордоні з окупованим Кримом. 

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook нардеп від “Батьківщини” Ігор Луценко. “З Богом. Починаємо непросту справу по поверненню Криму. Блокуємо Чонгар. Кримчани, які воювали на сході, спроектували і побудували мережу укріплених блокпостів та інших корисних речей. Інші дороги на Крим також будуть заблоковані. Фури не їдуть. Вчора ще штук 200 пройшли через Армянськ, але сьогодні вже тихо”, – написав Луценко.

Блокування адміністративного кордону з окупованим Кримом, ініційоване кримськими татарами, проходитиме в три етапи.Про це журналістам у місті Чонгар Херсонської області заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляють “Патріоти України” з посиланням на “Крим.Реалії”. “Акція розпочата. Акція на першому етапі. Будуть другий і третій етапи. За термінами, формами ми будемо радитися з усіма, хто сюди прийшов, штабом, з представниками Меджлісу”, – повідомив Чубаров. За його словами, від багатьох факторів залежатиме те, які будуть наступні етапи. При цьому він не уточнив, про які саме фактори йдеться.

Також Чубаров зазначив, що в перший день акції у блокуванні кордону братиме участь щонайменше тисяча людей. “Я думаю, що сьогодні буде як мінімум близько тисячі. Це з тих, про яких ми знаємо. Ми закриємо всі три напрямки: Каланчак, Чаплинку і Чонгар”, – повідомив голова Меджлісу.

http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру