Меджліс оголосив дату початку жорсткої блокади окупованого Криму

Дата: 16.09.2015
Автор:

Лідер Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров заявив, що 20 вересня активісти перекриють постачання вантажів до Криму із України.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на INSIDER. “20 вересня о 12 годині нами будуть перекриті для вантажівок, що перевозять товари до Криму всі три дороги, які ведуть з материка до Криму”, – сказав Чубаров під час виступу у парламенті. Він додав, що переміщення людей та легкових автомобілів буде залишатися безперешкодним.

“Хочу окремо зауважити, що наша акція носитиме тривалий характер. Виходимо з того, що у Верховній Раді має бути розглянутий законопроект народних депутатів, який спрямовано на врегулювання питань взаємодії материкової України та окупованого Криму”, – сказав Чубаров.

Раніше заступник голови Меджлісу Наріман Джелялов заявляв про блокування ввезення продовольства. Нагадаємо, що лідер кримських татар Мустафа Джемілєв заявив, що питання про припинення поставок електроенергії до Криму з боку материкової частини України незабаром піднімуть перед українським урядом.

Допомогти кримським татарам у справі блокади окупованого півострову вже зголосився й “Правий сектор”.

http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру