У вигаданій “ДНР” – реальний переворот

Дата: 05.09.2015
Автор:

У Донецьку в рядах місцевих терористів стався переворот. Змістили з “посад” так званих керівників “народної ради “ДНР” Андрія Пургіна та Олексія Алєксандрова.

Одні прокремлівські видання пишуть, ніби їх заарештували бойовики. Інші – що вони на волі. Новим в.о. ватажка “народної ради “ДНР” став Денис Пушилін, пишуть “РИА Новости”. До цього Пушилін був “заступником голови народної ради “ДНР”. Пушилін заявив, що зміна “керівництва” відбулася через спробу зриву засідання “парламенту”. “Останньою краплею терпіння депутатів стала спроба зриву засідання народної ради, коли депутатському корпусу довелося вислухати завідомо неправдиві заяви, зроблені з метою нагнітання і дестабілізації ситуації”, – йдеться в заяві Пушиліна, яку цитує сепаратистське “Донецьке агентство новин”.

Пушилін пояснив, що Пургін потрапив під вплив “глави апарату народної ради” Георгія Алєксандрова. Про це пише російський “Інтерфакс”. “Ініціативною групою депутатів було зібрано позачергове засідання народної ради “ДНР”, у результаті якого 70 з 73 депутатів проголосували за зняття Пургіна з посади голови народної ради. Виконуючим обов’язки голови народної ради “ДНР” призначений віце-спікер парламенту Пушилін Денис Володимирович”, – ідеться в заяві. Пушилін одразу ж відсторонив від “посади” Алєксандрова. “Інтерфакс” пише, ніби Пургіна тримають під арештом у Донецьку, а Алєксандров утік і його розшукують.

http://tsn.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру