Україна і США проведуть у Чорному морі спільні військові навчання – найпотужніші за всю історію “Sea Breeze”

Дата: 27.08.2015
Автор:

Морські піхотинці України візьмуть участь у спільних україно-американських навчаннях. Sea Breeze (“Сі Бриз”), що  пройдуть з 31 серпня до 12 вересня в Одеській і Миколаївській областях, а також у північно-західній частині Чорного моря.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на  прес-центр командування Військово-морських сил Збройних сил України. “31 серпня – 12 вересня в Одеській і Миколаївській областях, а також у північно-західній частині Чорного моря заплановано проведення українсько-американських військово-морських навчань із запрошенням представників флотів інших країн” Сі Бриз – 2015 “, – повідомляє в четвер прес-служба відомства.

Мета навчань – відпрацювання проведення багатонаціональної операції з безпеки в кризовому регіоні. Навчання мають на меті підвищити рівень довіри і безпеки в регіоні, покращити сумісність ВМС ЗС України та ВМС країн НАТО та країн-партнерів. Раніше повідомлялося, що в навчаннях Sea Breeze візьмуть участь до 2,5 тис. військовослужбовців, з них від України – до 1 тис. осіб, до дев’яти кораблів, 8 вертольотів і літаків, до 50 одиниць колісної техніки; від США – до 1 тис. військовослужбовців, до п’яти кораблів, двох підводних човнів, до 40 одиниць колісної техніки.

 http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру