Істотне посилення армії – у військові частини ЗСУ вирушає ще 170 одиниць бойової техніки

Дата: 22.08.2015
Автор:

Президент Петро Порошенко вручить особовому складу Збройних Сил України та іншим військовим формуванням озброєння та військову техніку, яка виготовлена або відновлена підприємствами оборонно-промислового комплексу України.

Як повідомили у прес-службі Міноборони, заходи відбудуться у Чугуєві Харківської області.

“У плані проведення заходів – церемонія вручення озброєння та військової техніки особовому складу ЗСУ (вручення сертифікатів на виготовлену, модернізовану та відновлену техніку)”,  - зазначили в МО.

Підрозділам ЗСУ вручатиметься 170 одиниць техніки, серед якої  25 танків БМ Булат, Т-64, Т-72, Т-80; 7 БМ-21 “Град”, 5 — ЗРК “ОСА”; 5 самохідних мінометів Піон-2с7; 7 одиниць САУ “Гвоздика — 2с1″; 20 автомобілів “Хаммер”; 20 одиниць бойових машин піхоти БМП-2 та БМП-1; 15 одиниць гармат МТ 12 та МСТА—Б; 30 тягачів КРАЗ, 25 бортових автомобілів КРАЗ; 10 тягачів МАЗ та інші зразки озброєння та військової техніки.

Також передбачено вручення державних нагород військовослужбовцям — учасникам АТО.

“По закінченню заходу відбудеться огляд озброєння та військової техніки. Після проведення маршу колон техніки, яка відбуватиме у місця дислокації підрозділів для виконання бойових завдань –  перевірка вогневих спроможностей озброєння та військової техніки на полігоні”, – додали в Міноборони.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру