У Сорочинського ярмарку відтепер є конкурент в Черкасах

Дата: 17.08.2015
Автор:

Давню добру традицію вирішили відродити толокою у черкаській Дахнівці. Повноцінний ярмарок, максимально наближений до прадавніх традицій, зібрав дахнівчан цими вихідними у центрі цього мікрорайону Черкас.

А допоміг звичайну купівлю-продаж товару перетворити на справжнє свято, де можна весело провести час усією родиною і насолодитися ярмарковою атмосферою, голова КСН району «Дахнівський» Микола Мирза.

У наметах всі бажаючі мали змогу придбати мед, медовуху, колоритні сувеніри ручної роботи, товари для школи, побутові товари, сільськогосподарську продукцію та багато іншого. Дітей розважали казкові герої. Особливим атракціоном було катання на коні. Та й в майстрів з аквагриму клієнтів не бракувало. Дорослі випробовували свою удачу в лотереї, мірялися силою в змаганнях та конкурсах, насолоджувалися концертом.

Кого тільки не зустрінеш на Дахнівському ярмарку. Прибули сюди порозважатися та помірятися силою козачата з Дахнівської Січі, гуляли ярмарком черкаські байкери, а справжній козак Іван зі Львова вручав призи переможцям.

Людмила СОЛОДКА, фото автора

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру