МВС створило потужний офіцерський батальйон для “роботи” у зоні АТО

Дата: 01.08.2015
Автор:

Підрозділ боротиметься з диверсійними групами ворога

Начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомив, що з числа офіцерського складу Донецької міліції створено зведений батальйон чисельністю 300 осіб.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:”Як вже розповідав, з числа офіцерського складу Донецької міліції створено зведений батальйон обласного главку. За своєю структурою відповідає батальйону Національної гвардії України. Чисельний склад становить 300 осіб. Це всі діючі співробітники міліції: оперуповноважені карного розшуку і боротьби з економічними злочинами, дільничні інспектори і представники інших підрозділів Головного управління”.

За словами Аброськіна, основним завданням даного батальйону є оперативне реагування на екстрені, позаштатні ситуації в зоні проведення АТО, а також боротьба з диверсійними групами бойовиків.

– Це нами створений підрозділ, сформований з наших міліціонерів, створений, насамперед, для оперативного реагування на екстрені, позаштатні ситуації в зоні проведення АТО. Також для боротьби з диверсійними групами бойовиків, для забезпечення безпеки наших громадян та правопорядку на території Донеччини. Зазначу, що в основний свій час, не пов’язаний з виконанням завдань у складі батальйону, співробітники виконують свої функціональні обов’язки міліціонерів обласного главку, – додав Аброськін.

Повідомляється, що на даний момент проходить доукомплектування батальйону необхідною спеціальною технікою, зброєю і боєприпасами. У складі батальйону є бронегруппа: БРДМ і БТР.

http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру