Російського майора, пійманого українськими прикордонниками з вантажівкою боєприпасів, сепаратисти вважають “дебільним”. Родина майора кудись щезла…

Дата: 29.07.2015
Автор:

Росія кинула і цього свого офіцера: за "документами" - він не кадровий військовий РФ, а бандит вигаданої "ДНР"

Служба безпеки не змогла зв’язатися з родиною військового Збройних сил РФ Володимира Старкова після його затримання.

Про це повідомив на брифінгу у середу глава СБУ Василь Грицак.

“Ми спробували звязатися з сім’єю Старкова після його затримання, однак їх вже не виявилося на місці можливого перебування, тому ми можемо лише здогадуватися, де вони зараз і що з ними. Я звертаюся до офіцерів РФ – не виконуйте незаконних наказів”, – сказав Грицак.

Він також видав детальну інформацію про особу Старкова:

“Нами встановлено що Старков Володимир Олександрович народився 29.04 1978 року у місті Зуєвка Кіровської області РФ. Після закінчення середньої №37 в місті Зуєвка, у 1996 році вступив до Кіровського воєнного авіаційного училища і після закінчення його у 1999 році був розподілений в Головне ракетно-артилеристське угруповання, а потім проходив службу у різних частинах ЗС РФ. Де-юре на цей час проходить службу у військовій частині міста Новочеркаськ Ростовської області на посаді начальника служби ракетно-артилеристського озброєння. Військове знання – майор. Номер Ф549345″.

За словами Грицака, дружина Старкова, яка має дівоче прізвище Овсяннікова, обіймає посаду техніка відділу організації та виробництва в одній з військових частин ЗС РФ. Подружжя має двох неповнолітніх синів.

“Сім’я зареєстрована за адресою: Хабаровський край, Амурський район, селище Тейфін”, – зазначив глава СБУ.

За словами Грицака, перед переправленням в Україну Старков за стандартною схемою для усіх російських військових здав російські документи і після прибуття на Донбас отримав в угрупованні “ДНР” посвідчення, де взяв собі дівоче прізвище дружини.

Разом із документами Старкова на брифінгу було продемонстровано документи водія КаМАЗа зі зброєю, який є членом угрупування “Оплот” і був затриманий разом із майором ЗС РФ.

Також у машині було знайдено накладні з повним переліком зброї, що перевозилася.

Служба безпеки виклала в мережу перехоплену розмову бойовиків, яка підтверджує факт затримання російського кадрового офіцера, який займався поставками зброї незаконним збройним формуваннями на Донбасі.

Бойовики з позивними “Малиш” і “Макеєвський”, обговорюючи факт затримання Старкова, дивуються, як він міг потрапити в полон, адже “він сто разів їздив тудою” і згадують, про “кіпіш” у частині, до якої він був приписаний.

Іншу розмову ведуть бойовики з позивними “Хохол” і “Санич” і нарікають, що зірвалося постачання боєприпасів: “з іншими домовимося – не домовимося, бо доведеться патрони самим ще робити”:

“Це дебільне… Ніби ж з ним домовилися підписувати боєприпаси в Підмосков’ї… учора в полон потрапило”, – йдеться в розмові.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру