Бойовик “Кащєй” потрапив до рук СБУ і тепер розповідає все, що знає про “ДНР”

Дата: 17.07.2015
Автор:

"В гостях" у СБУ - "Кащєй"

Служба безпеки України затримала мешканця смт Новотроїцьке Волноваського району Донецької області, який воював проти України.

У листопаді минулого року терорист на прізвисько “Кащєй” з матеріальних міркувань приєднався до незаконного збройного формування “Сомалі” і брав активну участь у бойових діях поблизу Донецького аеропорту.

Отримавши поранення, несумісне з подальшою участю в бойових діях, зловмисник повернувся на українську територію із завданням налагодити збір і передачу інформації про місця дислокації та переміщення військовослужбовців і техніки ЗСУ.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної організації) Кримінального кодексу України.

 http:/WwewСлужба безпеки України затримала мешканця смт Новотроїцьке Волноваського району Донецької області, який воював проти української влади. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства. У листопаді минулого року терорист на прізвисько “Кащей” з матеріальних міркувань приєднався до незаконного збройного формування “Сомалі” і брав активну участь у бойових діях поблизу Донецького аеропорту. Отримавши поранення, несумісне з подальшою участю в бойових діях, зловмисник повернувся на українську територію із завданням налагодити збір і передачу інформації про місця дислокації та переміщення військовослужбовців і техніки ЗСУ. Розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної організації) Кримінального кодексу України.
Джерело: http://patrioty.org.ua/popavsya-sbu-zatrimala-uchasnika-ugrupovannya-somali-na-prizvisko-kashhey//patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру