“Чєм больше в арміі РФ дубов – тєм крєпчє оборона… Украіни”. Російський солдат “здав” підрозділ окупантів

Дата: 13.07.2015
Автор:

"Мальчіш-плохіш", молодший сержант "вєлікоросской арміі" Дмітрій Погрєбняк

До загалу потрапила інформація, яку російське військове керівництво воліє приховувати від розголосу.

Російський військовослужбовець, молодший сержант Збройних сил Росії Дмітрій Погрєбняк “здав” службові документи, масив фото та інших даних, опублікувавши їх на своїй сторінці в соцмережі ВКонтакте. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Inform-Napalm.

Ці дані дозволили розкрити інформацію про розташування, виконувані завдання і командний склад військової частини 22179, що  розташована в місті Майкоп, а також тривалим відрядженням військовослужбовців 33-й окремої мотострілкової бригади на “Кадамовський” полігон в Ростовській області, де їх добровільно-примусовим методом відбирають для участі у війні на Донбасі”, – наголошується в матеріалі видання.

Також виявлені дані щодо командного складу – тимчасово виконуючого обов’язки начальника штабу в / ч 22179 підполковника А. Засопіна; начальника розвідки артилерії і ТВО начальника артилерії в/ч 22179 майору Є. Распопіна; командира взводу управління начальника артилерії старшого лейтенанта Д. Осипова та інших військовослужбовців.

Крім того, були підтверджені дані щодо основного місця дислокації 33-й ОМСБр в місті Майкоп і про тривале перебування військовослужбовців даної бригади у складі інших підрозділів ЗС Росії, що перебувають у базовому таборі біля українського кордону в районі полігону “Кадамовський”, що в Жовтневому районі Ростовської області.

http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру