Ватажка бойовиків Захарченка, який грозився “походом на Київ”, замінить відомий російський аферист?

Дата: 07.07.2015
Автор:

Про зміну кульгавого донецького терориста вже говорять соратники у московських колах майбутнього ватажка “республіки”. Нинішнього голову самопроголошеної “ДНР” Олександра Захарченка скоро усунуть від управління, і в Кремлі вже затвердили його наступника.

Про це стверджує видання Новый Регион, інформують Патріоти України. Згідно з його інформацією, в керівництво “ДНР” буде впроваджений скандально відомий в Росії аферист групи “МММ” Сергія Мавроді Олексій Муратов, який втік в “республіку” з Індії.

В азіатській країні він протягом в 2012-2013 років намагався організувати місцеву “МММ”, обдуривши жителів цілого ряду індійських штатів – Махараштри, Гуджарату, Пенджабу і Андхра-Прадеш. Як повідомило виданню джерело в Донецьку, Олексій Муратов стане першим заступником свого друга і соратника по “МММ”, Дениса Пушиліна, який є одним з керівників “ДНР”.

При цьому вдалося дізнатися, що Муратов повернувся до Росії ще в кінці 2013 року, а в 2014 році активно включився разом зі своїм товаришем Пушиліним у створення фейкової “ДНР”. Перша офіційна згадка про таку персону, як Олексій Муратов в лавах “ДНР” припадає на травень 2014 року, коли в стінах Міжнародного фонду слов’янської писемності і культури пройшов круглий стіл “Росія і “ДНР”- дорожня карта стабілізації”. Після цього, з травня 2014 року Муратов і його соратник по “МММ” Андрій Крамар розгорнули активну діяльність по збору коштів і гуманітарної допомоги в Москві для потреб терористів “ДНР”.

Як стверджує видання, саме через Муратова під контролем російських служб йшла комунікація з товаришами з міжнародного “Інтернаціоналу”, а саме представниками Сербії, Фінляндії, Латвії та іншими. За даними оглядача видання, з усіх зібраних фінансових коштів і гуманітарки тільки десята частина доходила до Донецька, що називається для виду. Все інше осідало в кишенях Муратова, Крамара та Пушиліна, який і пролобіював їх призначення на ці посади.

Крім того, колишні МММ-щики навіть не боялися дерибанити гроші, які виділялися особисто лідером ЛДПР Володимиром Жириновським і його партією на “святе діло”. “Списували величезні суми в доларовому еквіваленті на фіктивні заходи, неіснуючі проекти і вигадане “антихунтовське підпілля” по всій Україні. Ці гроші витрачалися на шикарне життя. Як розповіли знайомі Муратова в Москві: ”Олексій любить красиве життя, а на це треба великі гроші”.

Крім того Муратов ще любитель і колекціонер дорогих раритетних автомобілів, які він купує на гроші, виділені на “русский мир” і “голодуючих дітей Донбасу”, – зазначає видання. З одкровень самого Муратова, якими він ділився зі знайомими в Москві перед від’їздом, дане призначення це всього лише трамплін на посаду, яку зараз займає Пушилін. А сам Пушилін, за словами Муратова, дуже-дуже скоро займе місце Олександра Захарченка, якого вже “списали” з усіма результативними наслідками.

 http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру