В окупованому Свердловську на Луганщині місцеві сепаратисти влаштували криваві розбірки з росіянами

Дата: 04.07.2015
Автор:

Олександр Гайдей. Його "казакі" підірвали ешелон з російськими найманцями і технікою. Тепер на "отамана" і його людей полюють російські спецслужби

В окупований Свердловськ Луганської області приїхали представники російських спецслужб. У місті проходить зачистка так званих “казаків”, які залишилися без керівника – Олександра Гайдея. Про це кореспонденту informator.lg.ua повідомило закрите джерело, інформують “Патріоти України”. За інформацією джерела, в зачистці казаків бере участь співробітник Головного розвідувального управління Генерального штабу Російської Федерації з позивним “Вагнер”. Відзначимо, що жителі  Свердловська в соцмережах повідомляють про велику кількість російських силовиків, які патрулюють вулиці і громадські місця. За їх словами, в місті повно людей у ​​формі з російськими шевронами “Полиция”, “ГИБДД”.

Тим часом, «казакі» Олександра Гайдея спрацювали у відповідь –  підірвали ешелон на перегоні Вальяново-Дар’ївка на окупованій частині Луганщини. Як повідомило закрите джерело кореспонденту informator.lg.ua, ешелон віз на ротацію російських боевіков. Крім того, він перевозив військову техніку. В результаті вибуху багато російських найманців отримали поранення. Точна кількість постраждалих уточнюється. За словами джерела, підрив був організований «козаками» з метою дискредитації лідера «ЛНР» Ігоря Плотницького. Відзначимо, що проросійські ЗМІ промовчали про постраждалих, повідомивши лише про підрив залізничного полотна. Крім того, сепаратисти звинуватили в події українських диверсантів, які нібито пробралися в глибокий тил «ЛНР», подолавши кілька десятків кілометрів по окупованих територіях.

Російська поліція арештувала лідера “казаков” Гайдея на території Росії-”матушкі”, де він намагався переховуватися.

Розбірки між окупантами і їхніми прислужниками тривають…

 http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру