Вояка з Росії захотів пригод – і…знайшов їх. Тепер плачеться в СБУ, лає Путіна і вибачається перед Україною

Дата: 24.06.2015
Автор:

СБУ спільно з прикордонниками затримала чергового громадянина Російської Федерації, який воював на боці бойовиків незаконного угруповання “ДНР”.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Житель Анапи, 1995 року народження, в 2013-2014 роках проходив в Абхазії (РФ) строкову службу розвідником-снайпером 7-ї військової бази миротворчих сил.

Під час допиту повідомив, що у вересні 2014 року він за посередництва однополчан завербувався до лав незаконних збройних формувань “ДНР”.

За словами бойовика, в грудні 2014 року до його угруповання приїжджала місія ОБСЄ, яка привезла бойовикам “гуманітарну допомогу” – розгрузки, військове взуття і форму.

Також бойовик розповів про знущання командування “ДНР” шляхом залякування автоматами, побиття, позбавлення заробітної плати.

Він зазначив, що в незаконних угрупованнях служили й інші штатні військові і “цивільні” росіяни. До другої категорії відносяться і російські радники, які навчають бойовиків військовій справі.

Військовий звернувся до президента РФ Володимира Путіна з посилом того, що війна на Донбасі безглузда, а після вибачився перед українськими громадянами.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру