Проукраїнськи налаштованi мешканці російського Петербурга розстріляли та спалили автомобіль прихильників “ДНР” і “ЛНР”

Дата: 17.06.2015
Автор:

 У місті на Неві, яке називають “північною столицею Росії”,  зірвався мітинг на підтримку терористів Донбасу. У Петербурзі спалили авто прихильників Путіна та донбаських терористів.

У ніч на вівторок, 16 червня, в Санкт-Петербурзі противники війни на Донбасі спалили вантажівку пропутінської організації “Національно-освободітєльноє двіжєніє Родіна! Свобода! Путін!”.

Про це з посиланням на соцмережі повідомляє видання Главред, інформують Патріоти України. Фото спаленого авто також викладено у соцемережах. За даними видання, ця громадська організація активно підтримує терористів Донбасу. Зокрема, її активісти були помічені під час захоплення державних будівель в Донецьку навесні 2014 року. Крім того, прихильники “Національно-визвольного руху” (Национально-освободительное движение – НОД) активно вербують і поставляють найманців бойовикам, які окупували частину територій Донецької та Луганської областей. “У Санкт-Петербурзі, після попереджувальних пострілів в лобове скло і вандалізму, НОДовська машина в ніч на 16 червня була спалена повністю, з усіма прапорами і плакатами”, – поскаржилися прихильники терористів.

Як стало відомо, НОД планував провести 17 червня мітинг на підтримку терористичних “республік” “ДНР” і “ЛНР”. Цікаво, що в травні противники війни на Донбасі роздавали вулицях Пітера листівки під назвою: “Бізнес зеків Новоросії на крові росіян” і “Досить відправляти кращих синів Росії на війну з братською Україною”. Листівки були розклеєні в місцях масового скупчення людей – біля станції метро “Ленінський проспект”, автобусних зупинках на Ленінському проспекті, в під’їздах будинків, на маршрутах слідування до станцій метро і на автомобілях городян.

http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 5 від травень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру