Під Донецьком українські військові розбили ворожу диверсійно-розвідувальну групу

Дата: 14.06.2015
Автор:

Ворожа диверсійно-розвідувальна група зазнала втрат і відступила, з українського боку – 2 поранених.

Рекордну кількість обстрілів зафіксували у зоні АТО за учорашній день – терористи 109 разів обстрілювали позиції українських військ. Такої інтенсивності атак не було уже кілька місяців. Чи не найгарячіше – на Донецькому напрямку. Учора там 3 години тривав бій із диверсантами. Поранень зазнали двоє українських бійців, зараз вони у лікарні.

Детальніше про ситуацію на Донецькому напрямку “5 каналу” повідомив речник штабу АТО сектору “Б” Євген Силкін: “Вчора ввечері та сьогодні вночі російсько-терористичні війська 31 раз порушували режим припинення вогню, з яких 6 разів бойовики обстрілювали позиції АТО з важкої ствольної зброї, танків та бойової машини піхоти. 9 разів – із мінометів калібром 120 мм, що заборонено Мінськими домовленостями”.

Про бій з розвідувально-диверсійною групою ворога Євген Силкін розповів наступне: “Вчора о 19-й годині українські військові вступили у бій з РДГ противника, що рухалася у напрямку Ясинуватої і була виявлена у населеному пункті Верхньоторецьке (смт Ясинуватського р-ну, 25 км від Донецька – Ред.). Завдяки навченості та вмілим діям учасників АТО, злочинці зазнали великих втрат і відступили”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру