Україна і Канада створять розвідувальний супутник

Дата: 08.06.2015
Автор:

Українські оборонні підприємства спільно з канадськими фахівцями реалізують програму запуску розвідувального супутника для України. 

Відповідні домовленості були досягнуті за підсумками конференції і виставки CANSEC, яку провела Асоціація безпеки та оборонної промисловості Канади в Оттаві. Про це повідомила прес-служба державного концерну “Укроборонпром”.

“Обґрунтувавши необхідність оптичного розвідувального супутника для України, українська делегація досягла домовленостей про співпрацю з Канадою в рамках цього проекту”, – йдеться в повідомленні. У концерні також зазначили, що крім роботи над цим проектом сторони обговорили умови поглиблення співпраці оборонно-промислових комплексів двох країн.

Цього року Україна направила до Оттави найвище представництво високопосадовців за всю історію, щоб вирішити нагальні питання обороноздатності і безпеки держави. У складі делегації, яку очолив генерал-полковник, керівник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко, працювали і високопоставлені чиновники “Укроборонпрому”.
http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру