Добити ворога під Мар’їнкою українцям допомогли…сепаратисти – вогнем “Градів” по своїх же

Дата: 03.06.2015
Автор:

Українська оборона Мар’їнки закінчує зачистку загону бойовиків, що прорвався до міста під прикриттям артилерійського вогню проросійських терористів.

Українським військовим мимоволі «підсобили» самі інтервенти, обстрілявши з «Градів» загін своїх подільників.«Дуже багато втрат у росіян, взяли в полон солдатів, спалили пару танків», – кажуть бійці з передової, повідомляють “Патріоти України”

. У Донецькій області під Мар’їнкою був затриманий російський сержант, який через певний час після цього загинув. Про це, як передає «Українська правда», повідомляє Твіттер Центру Миротворець, близького до депутата Антона Геращенко. «Під Мар’їнкою. Знову затриманий російський військовий. Каже, що росіян там більше 500 осіб. Місцевих зовсім мало», – сказано в твіті. «Росіяни б’ють артою за місцем роботи їх же  ДРГ. Ось це допомога «своїм»! Наші спостерігають з боку. Щиро дякують», – додав він пізніше. «Затриманий росіянин – сержант, дуже важко поранений. Допомога надана. Плаче. Вибачається. Дякує», – додали в твіті. У свою чергу депутат Антон Геращенко зазначив, що поки ніяких подробиць дати не може, інформація надійде пізніше. З його слів також можна зрозуміти, що затриманого повинні передати спецслужбам. Однак через деякий час після повідомлень твіттера і спілкування «Української правди» з Геращенко, в акаунті центру з’явилося повідомлення про те, що в російського солдата потрапив снаряд, і той загинув, поки бійці ходили за ношами. «Російська арта свою бойову задачу виконала: знищила свою ж ДРГ на шматки, – зазначено в Твіттері. – Продовжують з цього квадрату накладати і далі». . Інформацію про знищення і зачистку ворожого загону підтвердив позивний «Капітан Прайс». «Мар’їнка – вже йде зачистка. Піхота  сепарів майже вся полягла, танки відійшли. У нас втрати є», – написав він. Через деякий час він додав: «Дзвінок з 28 бригади: «Пиши, ми перемогли і надерли російським дупу! Дуже багато втрат у росіян, взяли в полон солдатів, спалили пару танків».

У різних джерелах ЗСУ та СБУ цифри бойових втрат ворога називаються від 15 до 50 загиблих, більше сотні терористів поранено.

http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру