Бойовики розплатилися за підле порушення Мінських угод – горить їхня військова база між Донецьком і Мар’їнкою

Дата: 03.06.2015
Автор:

Стали відомі перші подробиці 6-годинного ранкового штурму бойовиками Мар’їнки і Красногоровки, контрольованих силами АТО, під Донецьком.

Бойовики піддали ці населені пункти обстрілу з танків і “Градів”, повідомляє видання “Патріоти України” з посиланням на “Донецькі вісті”.

У той же час з’ясувалося, що самі терористи зазнали великих втрат, а мирні жителі відсиджуються в підвалах, про що повідомляють користувачі соцмереж.

У Донецьку тимчасово призупинено рух міського та міжміського транспорту. На автовокзалі “Південний” пасажирів просять здавати квитки. Блокпости біля Георгіївки, Волновахи і Курахово закриті. Там почалися бойові дії. Як пише видання з посиланням на місцевих жителів, бойовики з житлових масивів ведуть вогонь, провокуючи ЗСУ на відповідь удар по Донецьку. По місту на вантажівках їздять три мобільні групи терористів, які з 120-мм мінометів обстрілюють позиції ЗСУ з дитячих садів і шкіл. Крім цього, з району шлакоблочного заводу стріляє важка артилерія, калібром понад 152 мм.  За словами користувачів соцмереж, в Красногорівці, яку бойовики піддали жорстокому обстрілу, загорілася будівля відділення невралгії і гараж, крім того, зруйнована остання школа.

У результаті вогню у відповідь загорівся розташований між Донецьком і Мар’їнкою кінно-спортивний комплекс “Еквіцентр”, де знаходилася військова база бойовиків.

Бойові втрати обох сторін уточнюються.

 http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру