Путінський любимчик Залдостанов-”Хірург” на шпильках і з косметичкою став мішенню для бійців АТО

Дата: 17.05.2015
Автор:

Для тренувань у влучності пострілів українських солдатів, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, були розроблені нові мішені, “героєм” яких став скандальновідомий лідер російського байкерського клубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов, також відомий як Хірург.

Інформація про це з’явилася в соціальній мережі на сторінці спільноти «Бий падлюку»,повідомляють  ”Патріоти України”  з посиланням на «Пресу України». «Нарешті, презентуємо вам нову мішень: великий друг Путіна, Новоросії та інших відсталих верств населення, модник та стиляга Хірург Заддостанов», – йдеться в повідомленні. До розробки зображення підійшли креативно: Залдостанова зобразили на каблуках, з манікюром, з косметичкою в руках та зачіскою, прикрашеною бантиками. На шапці байкера красується емблемка, яка символізує його безмежну любов до президента-агресора Путіна. Словом, розробники мішені використали весь тролінг в адресу «Нічних вовків», який ширився мережею останнім часом.

«Врахували побажання снайперів, та зробили повноцінну мішень для тренувань», – зазначається в повідомленні спільноти. Крім цього повідомляється, що ескіз мішені уже відправили на друк. Наступного тижня презент для бійців АТО волонтери доставлять військовослужбовцям, які зможуть «нафарширувати» кулями Хірурга. На завершення, адміністратори спільноти висловили подяку за шедевр Тарасу Бульбі, який, очевидно, є автором карикатури на лідера «Нічних вовків».
http://patrioty.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру