Увага! Це потребує максимального репосту – щоб в Україні “Фейсбук” мав українського, а не російського адміністратора!

Дата: 12.05.2015
Автор:
Користувачі групи “Український Фейсбук” просять підтримати питання до Марка Цукерберга, щодо створення української адміністрації Facebook. Про це йдеться на сторінці спільноти.”15.05.2015 о 02:30 сеанс питань-відповідей буде проводити персонально Mark Zuckerberg. Щоб він розглянув питання, щодо створення української адміністрації Facebook, воно має набрати якомога більше лайків. Питання написав Gregory Kupershmidt від імені українського сегменту ФБ”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, питання  звучить так:

Це фото було заблоковане російським адміністратором "Фейсбуку" за фейковим звинуваченням у "оголенні"

“Марк, протягом останнього часу я бачу багато повідомлень про недобросовісне блокування акаунтів FB, ймовірно в результаті масових фейкових скарг на них. Особливо це стосується багатьох “проукраїнських” акаунтів у мережі, а також постів про нинішній україно-російський конфлікт. Наприклад, деякі акаунти були заблоковані через шерінг цієї світлини, звинуваченої в ОГОЛЕННІ”, – пише він і виставляє фото маленької дівчинки, яка отримала медаль замість свого батька – українського воїна, який загинув у зоні АТО. Фейкову скаргу про “оголення” підтримали російські користувачі “Фейсбуку”, на основі чого російська ж адміністрація “Фейсбуку” забанила сторінку користувача, який розмістив цей пост.

“Отже, моє питання у тому, чи може ваша команда, будь-ласка, зробити щось, аби вирішити цю проблему? Створіть окрему адміністрацію українського сегмента, заблокуйте хибні звинувачення з Росії, або більш ретельно стежте за українськими блогерами, але хоч якось, допоможіть нам! Будь-ласка!”, – звертається Купершмідт від умені української спільноти.

Питання до Марка Цукерберга можна підтримати тут >>>

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру