На телеканалі “2+2″ стартує довгоочікувана прем’єра серіалу про Нацгвардію України та бої у зоні АТО

Дата: 02.05.2015
Автор:

23 травня на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра драми «Гвардія» про зламні події минулого року в Україні та перших добровольців Національної гвардії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 «Гвардія» – телевізійний серіал, в основі якого реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, котрі після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії. Серед них – одеський студент, сотник Майдану, лейтенант внутрішніх військ, кримський татарин, молодий вчений, бізнесмен, слюсар, чемпіонка зі спортивної стрільби. Вони – люди різних світів, різного віку, життєвого досвіду, переконань. Ще вчора  вони стояли по різні сторони барикад, і конфлікти між ними неминучі, але їх об’єднує одне – готовність віддати життя за Україну. В навчальному таборі з них формують розвідувальний взвод.

 Серіал «Гвардія» – спільний проект телеканалу «2+2» і компанії «Президент фільм Україна». Сценарій написав Микола Рибалка. Режисер Олексій Шапарєв. Оператор Анатолій Хіміч. Хронометраж серії: 45 хвилин.

 У головних ролях: Олексій Горбунов, Ахтем Сеїтаблаєв, Вано Янтбелідзе, Дмитро Ступка, Анна Топчій, Костянтин Шафоренко.

 «Прем’єра “Гвардії” – дуже важлива й хвилююча подія для каналу “2+2″. На мою думку, в часи війни найпершим внеском телевізійної спільноти у протидію агресії повинен стати якісний патріотичний телевізійний продукт, створення культурних цінностей, які б естетикою та емоційною напругою відповідали масштабу й силі перетворень у країні, допомагали становленню держави, виховували й підтримували наших героїв. Телесеріал «Гвардія» – лише один з перших кроків, які “2+2″ робить на цьому шляху», – зазначив генеральний продюсер «2+2» Гліб Корнілов.

www.telekritika.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру