Українки через соцмережі підтримують солдатів і обіцяють чекати їх з війни

Дата: 10.03.2015
Автор:

У соцмережах набувають популярності групи, в яких дівчата висловлюють підтримку українським бійцям у зоні АТО, водночас учасники таких груп мають змогу віртуально познайомитися і в майбутньому навіть створити родину. Одна з таких груп – “Я чекаю на тебе” на “Фейсбуці” (https://www.facebook.com/ChekauNaTebe?fref=ts)

 

Адміністратор групи зазначає, що проект “Я чекаю на тебе”  - “для тих, хто чекає на свого Героя з війни або хоче його знайти, покохати та чекати до перемоги!“ Ось цитата з одного із дівочих листів солдату, опублікованих на сторінці групи:
“ Я знаю, дійсно вірю у те, що ти повернешся. Повернешся разом зі своїми військовими побратимами. Прогнавши ворога, окупанта, з наших земель, ти приїдеш додому. Будеш робити кар’єру, кохати, народжувати дітей. Ми з тобою будемо будувати нову Україну, країну мирну, без війни, без ворога, без корупції. Але кожного дня у твоїх очах я буду бачити нагадування про ті страшні часи, коли на війні, на Сході вони вбивали наших хлопців, твоїх друзів. Це буде для нас найстрашнішим спогадом. Я це знаю. Сили тобі, солдате! З нами Бог!
Сьогодні я відправляю цей лист тобі. Я впевнена, ти відповісиш мені. Прийдеш знову у мої сни. Я чекаю на тебе”.

На цій сторінці у “Фейсбуці” діляться і родинною радістю ті, хто вже знайшов свою “половинку”. Радість одного батька-солдата тут стає радістю цілого підрозділу і всіх його друзів. Ось одне з цих повідомлень: “Справжнє ЧУДО “Айдару”! Число 24 – щасливе число “Айдару”! Наш символ удачі та єдності в лавах в/ч 0624! 24 лютого у бійця 24 окремого штурмового батальйону “Айдар” із позивним Каленик народилася донечка – айдарочка Евеліна”.

Життя триває. Справжніх українців чекають з фронту справжні українки. Щоб разом продовжити розбудову по-справжньому вільної України…

Петро ДОБРО

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру