Новий постер від київського художника підтримує полк “Азов” і обіцяє терористам “сувору українізацію”

Дата: 10.03.2015
Автор:

"Азовка" зі "Скіфом"...

У серії пін-ап плакатів київського художника Святослава Пащука, присвячених українському війську – поповнення. Новий постер – для одного з найкращих підрозділів українського війська, полку “Азов”, який наприкінці зими вчергове відзначився, потужним наступом звільнивши від ворога декілька населених пунктів на півдні Донбасу.

Дівчина на плакаті позує біля сучасного протитанкового ракетного комплексу “Скіф” з лазерною системою наведення – такі виготовляють у Києві на ДАХК “Артем”.

Цікаво, що свого часу, коли Святослав Пащук малював свій перший плакат у стилі пін-ап, він присвятив його Національній гвардії і біля дівчини, яку намалював у береті й з автоматом, написав: “Лагідна українізація”. Озброївши ж протитанковим комплексом дівчину з “Азова”, який не так давно структурно увійшов у склад тієї ж Нацгвардії, художник написав про своє бачення ролі полку у війні вже як “Сувора українізація”. Внизу плакату – традиційне для всіх постерів цієї серії попередження для ворога: “Сепаратизм небезпечний для вашого здоров’я”.

 

Нагадаємо: раніше у серії пін-ап плакатів Святослава Пащука вийшли постери, присвячені українській авіації, артилерії, спецназу, Нацгвардії та добровольчим батальйонам “Донбас” і “Айдар”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру