У Києві відбудеться фестиваль героїчної пісні “Музика гідності”

Дата: 05.03.2015
Автор:
Благодійний фонд «З країни в Україну» представляє унікальний музично-патріотичний проект
2 квітня 2015, в StereoPlaza (Київ,Червонозоряний проспект, 119) відбудеться масштабний фестиваль героїчної пісні «Музика Гідності», ініціатором якого виступив фонд «З Країни в Україну».
Шістнадцять кращих українських гуртів, серед яких: ЯрмаК, Nesprosta, Крихітка, Dakh Daughters, Сергій Кузін, Mad Heads, Нумер 482, Катя Chilly, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, OT VINTA, Один в каное, Vivienne Mort, Мандри, Телері, Zapaska спеціально до проекту «Музика гідності» готують кавер-версії українських героїчних пісень часів повстанських рухів, які будуть записані на концерті і передані в усі військові частини України.
Денис Блощинський, організатор фестивалю «Музика Гідності»: Для досягнення перемоги в цій страшній війні нам потрібні не тільки сучасна техніка, боєприпаси та амуніція на передовій, а й музичні твори, які споконвіку надихали воїнів на подвиги і вселяли впевненість у перемозі. Об’їхавши майже всі військові частини на Сході України з фестивалем «З країни в Україну», ми зустрілися з реальною проблемою – відсутністю української музики. І вирішили виправити це кількома способами. Один з них з них – записати кавер-версії української героїки, створених нашими виконавцями, і, нарешті, замінити «Батяню комбата» на Ельзівску «Я не здамся без бою»!
Крім цього, в рамках фестивалю пройде конкурс серед маловідомих авторів на пісні, присвячені Майдану і АТО. Кращі 20 композицій увійдуть у ще один CD для військовослужбовців.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру